Werkzaam op de Universiteit Twente

Voor degenen die het nog niet weten: sinds 1 december 2012 ben ik (hernieuwd) werkzaam voor de Universiteit Twente.

Universiteit TwenteVoor degenen die het nog niet weten: sinds 1 december 2012 ben ik (hernieuwd) werkzaam voor de Universiteit Twente.  Vanaf komend collegejaar gaat de UT voor haar bachelor-onderwijs werken volgens het Twents Onderwijsmodel (TOM). Ik zal me onder andere bezig gaan houden met de ICT-voorzieningen die dit nieuwe onderwijsmodel zullen gaan ondersteunen.
Wil je mij inschakelen als onafhankelijk adviseur voor een e-learning traject, dan kan dat natuurlijk nog steeds! Maar mijn activiteiten als zelfstandige gaan dus wel op een wat lager pitje. Ook de frequentie van berichten op deze website zal minder worden (en die was natuurlijk al veel lager dan enkele jaren geleden).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.