Wat een jaar (2020)!

Sinds maart 2020 is mijn werk op de Rijksuniversiteit Groningen heel anders geworden; we weten allemaal waarom. Hierbij een kort overzicht.

Sinds maart 2020 is mijn werk op de Rijksuniversiteit Groningen heel anders geworden; u weet wel waarom. Dit waren mijn activiteiten in de afgelopen periode:

Ik heb als “embedded expert” vanuit ESI veel docenten bij twee faculteiten mogen ondersteunen met en adviseren bij de verandering naar hybride onderwijs. Mijn uitgebreide ervaring kwam hier zeer goed van pas. Erg inspirerend om te doen!

Verder was ik in de zomerperiode een extra kracht in ons team voor digitaal toetsen. Dit team kreeg toen een enorme piek in “online exams” voor de kiezen. Ook hier was de hoofdmoot om docenten te helpen en te adviseren. En soms ook gewoon dingen doen voor een docent waarmee zijn of haar werkstress wat werd verlicht. En al doende heb ik zelf weer heel wat geleerd van de (on)mogelijkheden Blackboard, of eigenlijk Nestor.

Een laatste taak in het kader van hybride onderwijs was en is nog steeds het produceren van materialen voor onze (nieuwe) website. Ongelofelijk hoeveel we hier hebben kunnen doen als een team!

Het gewone werk

En wat wel een “gewoon” onderdeel van mijn werk bleef in de afgelopen maanden, was het werk aan enkele online courses van Campus Frysl├ón over Climate Adaptation Governance. De eerste cursus is bijna klaar. Deze start op maandag 25 januari 2021. Je kunt je nu reeds inschrijven voor Making Climate Adaptation Happen: Governing Transformation Strategies for Climate Change.

Het gewone werk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.