Vragen voor mijn workshop

Vanmiddag mag ik een workshop verzorgen op de I&I Conferentie. Ik ga in 45 minuten wat informatie te verschaffen over het overheidsbeleid omtrent open standaarden en open source.

Vanmiddag mag ik een workshop verzorgen in het ICT Café op de I&I Conferentie (Lunteren). Ik ga in 45 minuten wat informatie te verschaffen over het overheidsbeleid omtrent open standaarden en open source. Ook open content zal ik even kort aanstippen. Mijn bedoeling is om de aanwezigen te laten nadenken over deze thematiek. Dit zijn mijn vragen aan mijn publiek, waar ik graag over in discussie wil gaan:

  • Heeft u (reeds nagedacht over) een implementatiestrategie?
  • Ondersteunt u ODF?
  • Werkt u met digitaal leermateriaal? Welke formaten / standaarden gebruikt u?
  • Welke open standaarden zijn reeds gebruikelijk op uw school?

Als u als lezer wilt reageren op deze vragen, kan dat natuurlijk hieronder. Ik ga de aanwezigen ook vragen om hieronder te reageren. Eens kijken of dat werkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.