Eerste Sakai Executive Brief is beschikbaar

Sakai Executive Brief is bedoeld voor diegenen die snel een overzicht willen hebben van ontwikkelingen in de wereldwijde Sakai community.

Vandaag is de eerste zogenaamde Sakai Executive Brief gepubliceerd. Michael Korcuska heeft deze gepubliceerd op zijn weblog. De Sakai Executive Brief is bedoeld voor diegenen die snel een overzicht willen hebben van ontwikkelingen in de wereldwijde Sakai community. Je kunt het zien als een samenvatting van de belangrijkste ontwikkelingen in de afgelopen maanden en ook een vooruitblik op de komende maanden. Kijk voor de toelichting en het document zelf het bericht op weblog van Michael Korcuska:

Last week the Sakai Foundation distributed the first installment of a Sakai Executive Brief that we plan to publish every 6 months. It is focused on providing organizational managers and executives with a brief overview of what has been and what will be happening in Sakai. Those who already follow Sakai closely won’t find a lot new in here but, even Sakai insiders may find it useful for communicating with stakeholders on campus.

Het document is een mooi vormgegeven PDF-bestand, met links naar belangrijke documenten en websites. Erg handig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.